ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

Vlaams Ministerie van Financiƫn en Begroting
 

Disclaimer

Het Vlaams ministerie van FinanciĆ«n en Begroting probeert de informatie op deze website met een zo groot mogelijke zorg te onderhouden.  Toch is het niet uitgesloten, dat informatie op deze pagina's achterhaald is op het ogenblik dat u deze raadpleegt.  De soms snelle evolutie van de regelgeving is hiervan onder meer een oorzaak. 

Bovendien is geprobeerd om de regelgeving en informatie zo bevattelijk mogelijk weer te geven.  Hierdoor kunnen bepaalde nuanceverschillen zijn ontstaan ten opzichte van de regelgeving.  De informatie op deze website vervangt daardoor de regelgeving niet; informatie op deze website geeft u hierdoor ook geen enkele rechtsgrond.

Hebt u vragen omtrent deze website, of haar inhoud?  Neem dan contact met ons op: internethoofdredacteur@fb.vlaanderen.be

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 12 december 2007. Laatst gewijzigd op 18 april 2014