ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

Vlaams Ministerie van Financiën en Begroting
 

Vlaamse begroting 2011 voorgesteld

Op maandag 27 september stelde minister Muyters de begroting 2011 voor in het Vlaams Parlement.  Zoals voorzien, wordt in 2011 opnieuw een begrotingsevenwicht vooropgesteld.  Hiertoe wordt voor 376,5 miljoen euro besparingen doorgevoerd. Door het volledig op kruissnelheid komen van het besparingsplan ontstaat er budgettaire ruimte voor nieuw beleid ten belope van 95 miljoen euro. Er wordt onder meer geld voorzien voor de verdere uitvoering van het werkgelegenheids- en investeringsplan en voor bijkomende investeringen in de sector wonen en in de welzijnssector voor bijkomende plaatsen voor personen met een handicap en voor het voeren van een nieuw sociaal beleid

Met voorliggende begroting komt de Vlaamse regering haar engagement van een begrotingsevenwicht na, én worden de nodige accenten gelegd voor de uitbouw van een sterk en warm Vlaanderen.

U vindt een toelichting bij de begroting op onze website.

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 28 september 2010. Laatst gewijzigd op 27 september 2010